Biztosításszakmai Bál 2011. február 25.

A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége és a Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetsége nevében tisztelettel meghívjuk Önt és kedves partnerét a 2011. február 25-án pénteken, 20 órai kezdettelközös szervezésben megrendezésre kerülő BIZTOSÍTÁSSZAKMAI BÁLra és az azt megelőző VIP FOGADÁSSAL egybekötött ÜZLETI GÁLAVACSORÁRA.

Helyszín: Magyar Természettudományi Múzeum (1083 Budapest, Ludovika tér 6.)

PROGRAM

19:30  Érkezés (welcome drink)

20:00  Elnöki köszöntők

20:15-től Díszvacsora a Bálteremben (négyfogásos vacsora; a vacsora ideje alatt korlátlan bor, sör, üdítő fogyasztás; kávé)
 
22:00-től Színes báli forgatag

  Konyak-kóstolás
 
A bemutató Gulyás Csaba párlatszakértő vezetésével zajlik, aki az első Magyarországon-, magyar nyelven íródott whiskykről és egy koktélokról-, nemes párlatokról szóló könyv szerzője, aki kilenc esztendőn keresztül volt a Zwack-ház párlatszakértője. Jelenleg a Bartrender Magazin tulajdonosa / főszerkesztője és a londoni székhelyű Wine And Spirit Educational Trust párlatokra szakosodott oktatója.
    
  Szivarsarok

A különleges ízek kedvelőire gondoltunk, amikor szivarsarkunk kínálatát összeállítottuk. A szivarozás "tudományába" két szivarmester kalauzolja el a társaságot.
Mindkét élvezetnek érdeklődő vendégeink az Erkélyes Teremben hódolhatnak. 

  Csokoládés kalandozások

Csokoládé kalandozásunk során csokoládémesterünk bemutat, ízleltet igazi csokoládé különlegességeket, amelyeket saját maga készít el csokoládé manufaktúrájában. Nemes alapanyagok mint az Arribai és Ázsiai kakaóbabok adják az alapját a különböző csokoládés szelekcióknak: Fortina, Satongo, Kumabo, Chuao,  FInest Selection. A gondos fűszerezés és a kézműves elkészítés egyben ötvözve egy igazi édes élményre csábítanak.

  Csokoládé szökőkút

Egy különleges desszertcsoda, mely csábító illatával, finom lágy formáival bármilyen típusú fogadás gasztronómiai fénypontját jelentheti. A vendégek számára felejthetetlen élményt biztosít a két méter magasból bársonyosan aláhömpölygő csokoládéözön, melybe kedvükre márthatnak az egyedi látványpultra szervírozott friss gyümölcsökből, biscuettekből, fánkocskákból. Az illatos csokoládéban fürdő falatokat ropogós mandulaforgáccsal, rézmozsárban őrölt dióval és egyéb finomságokkal tehetik még kulinárisabbá.
  
  Táncos mulatság

Az After Eight zenekar szolgáltatja a zenét és biztosítja a hangulatot hajnalig.

  Bár, koktélbár

Az italok választékát a hölgyek és az urak eltérő ízlésének megfelelően állítjuk össze. Olyan klasszikusokat kínálunk, amelyek méltán váltak közkedveltté. Természetesen alkoholmentes gyümölcskoktélokat is ajánlunk frissítőként. A mulatság ideje alatti földszinti italfogyasztás a bárban – igény szerinti mennyiségben - készpénzzel fizetendő.


 

  • Esemény időpontja: kedd, 01 február 2011
  • Esemény státusz: Lezárt

Elérhetőségeink

  • 1096 Budapest, Vendel utca 11.
  • (+36 1) 886-3621
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ. Süti házirend. Elfogadom a sütik hasznátát ITT