Ismét Sebestyén László lett a FBAMSZ elnöke

A legnagyobb hazai alkuszszövetség vezetője újabb két évre kapott mandátumot  A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének (FBAMSZ) online keretek között megtartott pénteki közgyűlése Sebestyén Lászlót, a Netrisk Magyarország Kft. ügyvezetőjét választotta meg további két évre a szövetség elnökének. 

Közzététel dátuma:

A legnagyobb hazai alkuszszövetség vezetője újabb két évre kapott mandátumot

A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének (FBAMSZ) online keretek között megtartott pénteki közgyűlése Sebestyén Lászlót, a Netrisk Magyarország Kft. ügyvezetőjét választotta meg további két évre a szövetség elnökének.

A közgyűlés egyben megerősítette pozíciójukban a lejáró mandátumú elnökségi tagokat, így a következő időszakban az elnökség tagja az újraválasztott elnök mellett változatlanul Molnár László alelnök, valamint Baksa Melinda, Balogh Bertalan, Cselovszki Zsolt, Sebestyén András és Vilics Zoltán marad.

Sebestyén László, aki 2017-ben vette át a FBAMSZ elnöki posztját, immár harmadik elnöki ciklusát kezdi meg a szövetség élén. A szakember 2012 óta első számú vezetője a Netrisk Magyarország Kft-nek. Ezt megelőzően 1992-től húsz éven keresztül a Generali Csoportnál dolgozott, először üzletkötőként, majd vagyonbiztosítási üzletágvezetőként. 2007-2012 között a Genertel Zrt. ügyvezetője, valamint igazgatósági tagja volt.

Az új elnök újraválasztását követő beszédében kiemelte, hogy a következő időszakban a szövetség legfontosabb feladata az alkuszok szerepének további erősítése a járványt követően újra lendületet kapó biztosítási piacon.

A FBAMSZ immár közel három évtizede van jelen a biztosítási piacon: tagsága révén a teljes alkuszi piac teljesítményének több mint felét képviselő szövetség 1992-es megalakulása óta a biztosítási piacon zajló szakmai párbeszéd egyik fő kezdeményezője. A biztosítási alkuszok küldetését támogatva folyamatosan részt vesz a szabályozói környezet változtatását célzó szakmai, törvényhozói egyeztetéseken, miközben aktív tájékoztatási tevékenységével az ügyfelek érdekeit képviselve igyekszik hozzájárulni a magyar biztosítási kultúra fejlesztéséhez.