Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Azzal, hogy belép a www.fbamsz.hu portál valamelyik oldalára, Ön feltétel és kivétel nélkül elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.
A fbamsz.hu portálon található tartalom a fbamsz.hu szerkesztőségének szellemi tulajdona. A fbamsz.hu portál szerkesztősége fenntart minden, a portál bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A szerkesztőség előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál lapjain közölt tartalom egészének vagy részeinek terjesztése, értékesítése.
A fbamsz.hu portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért a fbamsz.hu szerkesztősége felelősséget nem vállal. A fbamsz.hu portálon nyújtott tanácsok felhasználása kizárólag a felhasználó felelősségére és kockázatára történik.
A fbamsz.hu szerkesztősége fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.