Új elnököt választott a legnagyobb hazai alkuszszövetség

Papp Lajos 2017 után tér vissza a FBAMSZ elnöki székébe.

Közzététel dátuma:

Papp Lajos 2017 után tér vissza a FBAMSZ elnöki székébe.

Budapest, 2023. március 31.
A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének (FBAMSZ) pénteki közgyűlése Papp Lajost, az Eurorisk Biztosítási Alkusz Kft. ügyvezetőjét választotta meg két évre a szövetség elnökének. Az új elnök Sebestyén László leköszönő elnöktől veszi át a pozíciót, aki 6 éven keresztül állt a szövetség élén, ám a következő időszakra nemzetközi irányultságú elfoglaltsága miatt már nem jelöltette magát.

Papp Lajos 2006 és 2017 között négy cikluson keresztül állt a FBAMSZ élén, az elmúlt években pedig a szövetség gépjármű-biztosítási szekcióját vezette. Az 55 éves szakember a Budapesti Műszaki Egyetem Közlekedésmérnöki Karon okleveles autógépész-mérnökként végzett tervezői szakirányon. 1992-től egy évig az Euroleasing autófinanszírozási üzletágának irodavezetője volt, 1993 októberétől a mai napig az Eurorisk Biztosítási Alkusz Kft. ügyvezetői posztját tölti be.

A FBAMSZ immár több mint három évtizede van jelen a biztosítási piacon: tagsága révén a teljes alkuszi piac teljesítményének több mint felét képviselő szövetség 1992-es megalakulása óta a biztosítási piacon zajló szakmai párbeszéd egyik fontos szereplője. 2022 novemberében ennek szellemében írt alá hosszú távú együttműködési megállapodást a Magyar Nemzeti Bankkal. A FBAMSZ a biztosítási alkuszok küldetését támogatva az elmúlt évek során számos biztosításpiaci szabályozás ügyében lépett fel kezdeményezőként, miközben aktív tájékoztatási tevékenységével az ügyfelek érdekeit képviselve igyekszik hozzájárulni a magyar biztosítási kultúra fejlesztéséhez.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Varga Péter
Target Communications
Tel.: +3630 328 7186
e-mail: varga@targetcom.hu