Loading Events

« Összes esemény

XIX. Biztosításszakmai Konferencia és Kiállítás

2023. október 19 @ 08:30 - 2023. október 20 @ 14:15

25 000Ft – 122 000Ft

2023. október 19-20-án tartjuk a hazai alkusz társadalom nagy múltra visszatekintő seregszemléjét, a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének legjelentősebb éves rendezvényét, a XIX. Biztosításszakmai Konferencia és Kiállítást.

Szeretettel várunk minden független biztosításközvetítő alkuszt és többes ügynököt, a biztosítótársaságok és a társszervezetek képviselőit, a kapcsolódó szektorok és szolgáltató cégek munkatársait, az államigazgatás és a sajtó képviselőit!

 

A tervezett program:

 • szakmai előadások az államigazgatási, a biztosítói és a biztosításközvetítői szektorból
 • szakmai kiállítás
 • networking lehetőség
 • biztosításszakmai díjak átadása
 • gálavacsora
 • szabad program (kötetlen networking)

RÉSZLETES PROGRAM

 

Jelentkezési határidő: 2023. október 06.


A regisztráció menete:

 

 1. Az alábbi “Részvételi díjak” blokkban a részvételi típus díja mellett található “-” illetve “+” jelekkel válassza ki, hogy hány főt szeretne regisztrálni az egyes részvételi lehetőségekre (1., illetve 2. nap szakmai programja, részvétel mindkét napon egy vagy kétágyas szobában, illetve külön a gálavacsorán. A kétnapos részvétel automatikusan magában foglalja a gálavacsorán való részvételt.) Fontos, hogy egy főt csak az egyik típusú részvételre regisztráljon, kivéve, ha a résztvevő szállás nélkül kíván részt venni a 2 szakmai napon, illetve azok valamelyikén és a gálavacsorán. Kétágyas szobában csak és kizárólag 2 fő elhelyezése történhet. Egyszemélyes szállásigény esetén csak az egyágyas szoba foglalható.
 2. Kattintson a REGISZTRÁLOK gombra!

 3. A felugró ablak mezőiben adja meg az egyes részvételi típusokhoz tartozó regisztrált személyek adatait (név és email cím). Figyeljen arra, hogy az egyes résztvevők adatait a megfelelő részvételi típusnál adja meg! Ha kétágyas szobát választ, akkor adja meg a szobatársa nevét is!

 4. Kattintson a TOVÁBB gombra!

 5. Adja meg a számlázáshoz szükséges adatokat (cégnév, székhely, adószám, kapcsolattartó neve, telefonszáma és email címe)!

 6. Kattintson a MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE gombra!

 7. A regisztrációban szereplő részvételi díjakról a megrendelés elküldését követően szövetségünk számlát állít ki, amelyet a kapcsolattartó e-mail címére küldünk meg.

 8. Kérjük, hogy a számlán szereplő bankszámlaszámra történő banki átutalással egyenlítse ki a részvételi díjak összegét a rendezvényt megelőzően!

 

A GRAND HOTEL ESZTERGOM szobái megteltek. A szállást is tartalmazó további foglalásokra a 100 méterre található PORTOBELLO WELLNESS ÉS YACHT HOTEL-ben tudunk szobát biztosítani!

Részletek

Kezdés:
2023. október 19 @ 08:30
Vége:
2023. október 20 @ 14:15
Részvételi díjak:
25 000Ft – 122 000Ft

Szervező

Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége
Telefonszám
+36 70 771 1604
Email
titkarsag@fbamsz.hu

Helyszín

Grand Hotel ESZTERGOM
Táncsics Mihály utca 6.
Esztergom, Komárom-Esztergom 2500 Magyarország
+ Google Map

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Részvétel mindkét nap szakmai programján és az esti (október 19.) gálavacsorán + szállás egyágyas szobában
122 000 Ft
Unlimited
Részvétel az 1. szakmai nap programján (október 19.)
30 000 Ft
Unlimited
Részvétel a gálavacsorán az 1. napon (október 19.)
25 000 Ft
Unlimited
Részvétel a 2. nap szakmai programján (október 20.)
25 000 Ft
Unlimited
Részvétel mindkét nap szakmai programján és az esti (október 19.) gálavacsorán + szállás kétágyas szobában
105 000 Ft
Unlimited